28 Eylül 2014 Pazar

Dövme Silme Kremi

Bazı insanlar dövmelerden hoşlanır, bazıları sevmez. Dövme yaptırmak bireyin seçimidir. Güzel görünüyor; gösteriş yapabilirsin ama kalıcı olması halinde çıkarması zor olmaktadır. Geçici olanlar kolayca çıkarılabilir, ama kalıcı olanlar çıkarılması son derece zordur. İstenmeyen dövmeleri silmeyi iddia eden dövme silme kremleri vardır. Fakat işe yaramazlar ! 

Dövme Silme Kremi


Dövme Silme Kremi Nedir? 


Dövme silme kremi, cildinizdeki dövme mürekkebini çıkarmak veya deforme etmek için kullanılan merhemdir. Vücuda dövme yaparken, cildin ilk katmanı olan epidermise mürekkep enjekte edilir. Kremlerin çoğu epidermise girer ve  mürekkebi o bölgeden uzaklaştırır. Bu tür kremler dövmeleri tamamen çıkarmayabilir, ancak cilt üzerinde fark edilmeyecek derecede soldurabilir.


Dövme Silme Kremi Yan Etkisi 

Evet! Dövme silme kremlerinin birçok yan etkisi vardır. Cildiniz hassassa, herhangi birini kullanırken dikkatli olmanız gerekir. Dövmeyi kaldıran kremlerin yaygın yan etkileri şunlardır:

  • Kaşınan cilt
  • Kurdeşen
  • Kırmızılık
  • Yanma hissi
  • Cilt soyma
Cildiniz hassassa dövmeyi yaptırmamanız tavsiye edilir, ancak bir tane yaptırsanız bile, cildinizden dövmeleri kaldıran kremleri kullanırken dikkatli olun.

Dövme Silme Kremi Nasıl Çalışır?

Dövme silme kremlerinin çoğu, epidermi veya cildin üst tabakasını ağartmak veya soymak suretiyle çalışmaktadır; Dövme yaptırdığınızda, topikal kremlerin ulaşamadığı daha derindeki derinin içine pigment enjekte ediyorsunuz.

Bir çok insan  dövme kremini daha ucuz, dövmeyi kalıcı olarak çıkarmak için   daha kolay bir seçenek olarak seçer. Bu kremlerin çoğu, Trikloroasetik Asit adı verilen bir bileşen de dahil olmak üzere birçok kimyasal madde içerir. Bu bileşen, derinin dökülmesine ve soyulmasına neden olur; bu durumda teorik olarak vücudunuzun yerine geçmesi için cildinizin büyümesine izin verilir.

Dövme Silme Kremi İşe Yarar mı ? 


Dövme silme kremlerinin işe yaradığına dair kanıt yoktur. En iyi ihtimalle, dövme çıkarma kremi bir dövmeyi soldurabilir veya hafifletebilir ancak cilde kalıcı hasar verme riskiyle karşı karşıya kalır.

Evde Dövme Silme Kremi Kullanılır mı ? 


Dövme silme kremleri genellikle internetten satın alınmakta ve asla dermatologlar veya cilt bakımı uzmanları tarafından önerilmemektedir, bu nedenle sadece evde insanlar tarafından cilt üzerinde tehlikeli etkileri olabilecek hızlı bir çözüm için kullanılmaktadır.

Asitli kremlerin geride bıraktığı yara izlerini tedavi etmek çok daha maliyetlidir ve krem ​​seçeneğini tercih eden birçok kişi ilk önce pişmanlık duyar! 

14 yorum:

  1. bu dövme silme kremleri bir işe yaramıyor yani anladığım kadarıyla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben dövme silme kremi 100 ml olanı kullandım dövmem silindi, makine dövmesiydi

      Sil
    2. mümkün değil bu kremlerle dövme falan silinmez

      Sil
    3. Aldiğiniz yerin adresini telefonunu verir misiniz ?
      05369218961 numaram

      Sil
    4. Adsız hangi krem en azından denemek istiyorum

      Sil
  2. yaraması mümkün değil, bir de her gün sürün falan diyorlar, eğer kimyasal peelingle aşındırarak silinecekse böyle asitler hergün sürülmez. ayda bir uygulanır ve o dövme izini siler. %60 tca kullanılabilir dövme silme için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. anlamıyorum gerçektentca kiyasal ve habur siliyormu acaba

      Sil
    2. asitle silebilirsiniz ama dikkatli kullanmak lazım

      Sil
  3. Aldık bakalım kullanıyorum

    YanıtlaSil
  4. Canm ben kas magduruyum kaşıma dövme yapıldı ve sonuç fena değil ama ben çok sıkıldım saç rengi.le uyumlu şuan siyah ama farlı bir renk yapamıyoruz krem istiyorum ama sırma saç beni bayağı etkiledi yani ise yaramaz yani diyorsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kremle falan dövme silinmez, sahtekar bazı tipler milletin umuduyla oynuyor.

      Sil
  5. Hangi dövme silme kremini kullandınız ve silindi ismini söyler misiniz benimde kaslarında var çıkarmak istiyorum lütfen cvp verin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dövme silme kremi diye bir şey yok. yazıda yazıyor zaten, inanmayın böyle şeylere.

      Sil

UYARI

KİMYASAL PEELİNG ile ilgili bu blogda yazılanlar yerli ve yabancı kaynakların taranması sonucu derlenen bilgilerdir. Bu blogdaki yazılar tıbbi ve kozmetolojik tavsiye öneri ve kesinlik içermez. Bu blogun hastalık teşhis veya tedavisi amacı yoktur. Cilt problemleriniz için doktora muayene olunuz. Blogda yazılan uygulama vb. tarifler bilgilendirme amaçlı yazılardır ve bu yazılardan çıkarılan sonuçlarla yapılacak peeling bakım vb. işlemlerin sorumlulukları blog sahibine ait değildir. Yapılacak bakımlar sonucu oluşan olumlu ya da olumsuz sonuçlar kişilerin sorumluluğundadır. Bu bloğa girmekle yukarıdaki uyarıları kabul etmiş olursunuz. Blogda bulunan yazıların kısmen veya tamamen kopyalanması yasaktır. Yazılarımı kaynak göstererek kullanılabilir, sosyal medyada paylaşabilir yorumlar aracılığıyla sorular sorabilirsiniz.